Despre noi

Cine suntem

Suntem NITA V MARINELA DANIELA INTREPRINDERE FAMILIALA

O întreprindere agricolă de familie cu rădăcini adânci în comunitățile Slobozia Moara, Lunguletu și Matasaru, din județul Dâmbovița. Înființată cu pasiune și determinare, misiunea noastră este de a cultiva legume de cea mai bună calitate și de a le aduce proaspete pe mesele consumatorilor.

În inima activității noastre se află o echipă dedicată, condusă de reprezentantul nostru legal, Nita Marinela Daniela, care coordonează cu mândrie și experiență exploatarea a 4.56 ha de teren arabil.

Ce facem?

Cultivăm o varietate de legume, inclusiv varză, dovleci plăcintari/de copt, ardei, ceapă și mazăre pastă. Fiecare cultură este îngrijită cu atenție, respectând cele mai bune practici agricole și folosind echipamente performante pentru a asigura calitatea și prospețimea produselor noastre.

Avem acces la un depozit specializat pentru păstrarea legumelor proaspete pe o perioadă scurtă de timp. Acesta, împreună cu echipamentele noastre de ultimă generație, ne permit să ne adaptăm rapid la cerințele pieței și să asigurăm un control eficient asupra proceselor noastre de producție și distribuție.

Scopul nostru

Ne propunem să îmbunătățim performanțele generale ale exploatațiilor agricole prin creșterea competitivității activității agricole, diversificarea activităților și îmbunătățirea calității produselor obținute. Suntem dedicați creșterii valorii adăugate a produselor agricole prin procesarea produselor la nivelul fermei și suntem mândri că putem oferi un model de succes pentru alte exploatații agricole.

În același timp, angajamentul nostru este de a contribui la dezvoltarea comunităților locale, promovând cooperarea orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol. Vizăm stabilirea de lanțuri scurte de aprovizionare și de piețe locale, încurajând dezvoltarea și promovarea activităților la nivel local.

La NITA V MARINELA DANIELA INTREPRINDERE FAMILIALA, suntem mândri să cultivăm legume de calitate pentru voi, contribuind la o alimentație sănătoasă și la un viitor durabil.